Fidal d.o.o. za specijane građevinske radove

home mail sitemap

Apartmani Lukovo otočko

 

Apartmani Lukovo otočko Apartmani Lukovo otočko 2 Apartmani Lukovo otočko 3
     
Apartmani Lukovo otočko 3    

 

Vila sa 8 apartmana, uporabna dozvola, etažirano, čisto vlasništvo 1/1. Još samo 2 apartmana na prodaju! Upite pošaljite putem kontakt forme, hvala!

 

 • Vila sa 8 stanova/apartmana  je 120 m od mora
 • Gradnja je s najkvalitetnijim materijalima
 • Na krovu rustikalna kupa kanalica Cotto
 • Alu bravarija sa alu griljama
 • Klime i parlafoni
 • Parkirna mjesta ( 1+1 )ZA SVAKI APARTMAN
 • Okoliš u kamenu ( istarski, benkovački, brački) s mediteranskim biljem
 • Pokretna vrata na senzor za ulaz na parkiralište
 • Pogled na more i otoke iz svih apartmana
 • Talijanska keramika prve klase sa najkvalitetnijim sanitarijama (hatria i dolomite ) i bambusov parket
 • Uporabna dozvola,sve etažirano i upisano 1/1
 • Apartmani  40 do 65 m2
 
Apartmani
Apartman Lukovo otočko 1 Apartman Lukovo otočko 2 Apartman Lukovo otočko 3

 

 

Sa gornje strane kuće mogu se napraviti još i garaže za automobil ili plovilo ako netko bude zainteresiran, a može se i na terenu do kuće napraviti bazen.

 

Apartman Lukovo otočko 4 Apartman Lukovo otočko 5 Apartman Lukovo otočko 6
     
Apartman Lukovo otočko 4    

 

 

Kuća sa apartmanima je udaljena od mora 120 metara i na povišenom je mjestu bez susjeda sa svih strana (negrađevinski tereni su okolo) što omogućava veću privatnost i mir. Do plaže se pješke dolazi za 2 minute. Svi apartmani imaju osigurano parkirno mjesto ispred kuće, a prilaz kući je omogućen i cestom s gornje strane, gdje su također parkirna mjesta. Svi apartmani imaju pogled na more i otoke Krk, Rab, Cres i Goli otok.

 

Apartmani Lukovo otočko 4 Apartmani Lukovo otočko 5 Apartmani Lukovo otočko 6

 

 

Gradnja je prvoklasna i korišteni su samo najkvalitetniji provjereni građevinski materijali. Postavljena je prvoklasna alu-bravarija, najkvalitetnije talijanske pločice i sanitarije, parket prve klase, klima uređaji sa inverterom itd...

 

Apartmani Lukovo otočko 7 Apartmani Lukovo otočko 8

 

Apartmani br. 1,2,3 i 4, odnosno dva apartmana u prizemlju, i dva na prvom i drugom katu u pozadini kuće dobivaju cca 20-25 m2 okućnice za roštilj, zelenilo itd...

 

Tlocrt kuće:

   
tlocrt prizemlja tlocrt 1. kata tlocrt 2. kata

Tlocrt prizemlja

Tlocrt 1. kat

Tlocrt 2. kat

 

Za Vaše upite i dodatne informacije, slobodno se obratite putem kontakt forme, hvala!

 

 

O mjestu (Lukovo otočko)

Kuća sa apartmanima se nalazi u malom primorskom mjestu podno Velebita, Lukovom otočkom, 18 kilometara južnije od Senja, unutar područja parka prirode -Sjeverni Velebit. Lukovo otočko se nalazi 2,7 km od magistralne ceste na samom moru, daleko od prometne gužve i buke, u oazi mira i tišine koju remete samo zvukovi motora barki. Mjesto je smješteno u dobro zaštićenom zaljevu sa velikom pješčanom plažom na istoku, poluotokom Maltom na jugu, na zapadu ga štiti veliki lukobran, a u zaleđu mjesta se strmo uzdiže Velebit. Lukovo je dobro zaštićena luka, označena kao takva na svim pomorskim kartama.

 

Lukovo otočko Lukovo otočko 2 Lukovo otočko 3

 

Tunere na poluotoku Malti, točno preko puta mjesta, gdje se nalazi i muzej zavičajne zbirke, svjedoče o nekim prošlim vremenima. Uvala je plitka a dno pješčano i dubina blago pada od plaže prema zapadu i podvelebitskom kanalu, tako da je ugodna za plivanje i ronjenje. Plaža je dugačka i pješčana, a na njoj se uvijek može naći mjesta s obzirom da ovaj dio obale jos nije prenapučen turistima kao otoci i Dalmacija.

 

Lukovo otočko 4 Lukovo otočko 5 Lukovo otočko 6


Lukovo otočko je 18 km južnije od Senja u parku prirode Sjeverni Velebit. Iz Rijeke se stiže za 45 min autom, a iz Zagreba za  1 sat i 15 min. Od granice Slovenija-Hrvatska je potrebno 45 minuta. Mjesto je udaljeno 3 km od magistralne ceste tako da je jako mirno bez buke automobila i zaklonjeno od pogleda. U uvali je velika pješčana plaža, inače je uvala jako dobra luka za držat brod, zbog velikog lukobrana i zaklonjenosti. Na 15 minuta plovidbe sa gliserom su otoci : Krk, Goli otok, Rab, a Pag i Cres na 30 min. Na 90 min vožnje gliserom udaljen je NP Kornati.

 

Lukovo otočko 7 Lukovo otočko 8
   
Lukovo otočko 7 Lukovo otočko 7

 

Isto tako one koje zanima drugačiji način osvježavanja ljeti, odnosno pješačenje i planinarenje prirodom, spremno dočekuje Nacionalni park Velebit sa svojim brojnim ucratnim planinarskim stazama, udaljen 20-30 min vožnje automobilom, a NP Paklenica 60 min vožnje automobilom.

 

VAŽNO!

Vlada Republike Hrvatske početkom ožujka 2012.god. donesla je odluku o izgradnji autoceste Rijeka –istok (Križišće) do Žute lokve (iznad Senja spoj na autocestu Zagreb-Split). S obzirom na to da je na autocesti predviđen izlaz za Senj, od Rijeke do Senja će se putovati 40 km, što vremenski put smanjuje za cca 4 puta. Autocesta se počinje graditi na jesen 2012 god. i u roku od 18-24 mj. bi trebala biti završena.

Možete zamisliti koliko će to poskupjeti nekretnine u okolici grada Senja, informacije radi na otoku Krku cijena m2 ovako kvalitetne gradnje unutar 200 m od mora  ne može se naći ispod 2300-2800 eur.

 

Lukovo otočko 7 Lukovo otočko 8